VÅRT TILBUD

Standard løsningen med list over og under skyvedørene. (På bildet er der montert mørk kork bakgrunn i tillegg) 


Forskjellige terrarier produsert her. 

Litt div produksjonsbilder.


Litt info.

Lager terrarier på bestilling etter mål og ønsker fra kunder. Bygger nå utelukkende terrarier i PVC kombinert med aluminium, med glassfronter, men skap og andre møbler i treverk.

Racks til plastikk tubs kan lages i Alu/PVC løsning eller ren pvc. Det avhenger av størrelse på tubs og antall.

Kan også lage stativ til terrariene i aluminiums rammer på tilsvarende mål. Møbler produsert i mdf, lakkert i matchende farge er også mulig å bestille, om ikke du finner passende møbel andre steder til prosjektet dit. Alt lages kun på bestilling, har ingen lager av ferdige terrarier.

Priser på terrarier gis på forespørsel da der stort sett altid er noen forskjeller både i størrelser, men også løsningen til hver enkelt kunde.

I forbindelse med forespørsel og bestilling foregår målgiving i henhold til standard målsetting. Lengde X Bredde (dybde) X Høyde. Standard oppsett når man snakker 3 dimensjoner. Utgangspunktet er altid utvendige mål. 

Det er til enhver tid utgangspunktet om ikke andet er nevnt spesifikt. Alle bestillinger foregår på meldinger eller e-post, for senere henvisning og mulighet for å sjekke opp detaljer for bygginga. Da undgås en masse diskusjoner og ekstra spørsmål. Normal leveringstid er mellom 4 og 12 uker. I noen tilfeller lengere, det avhenger av pågang og pågående jobber.Litt om salgsbetingelser.

Da alt foregår på bestilling oppkreves et depositum på 50% før materialer blir bestilt og produksjonen settes igang. Restbeløpet betales enten ved avhenting eller før produktene går ut av lokalene her for levering. Når alt blir laget spesifikt på bestilling kan ingenting tas i retur og depositum går tapt ved avbestilling.

Betalingsmuligheter.

Fakturering, bankoverførsel og vipps (bedrift). Faktura og bankoverførsel er kostnadsfritt, men betalings betingelsene nevnt i salgsbetingelser om depositum og før levering er gjeldende.

Ved betaling på Vipps påløper der 2,00% gebyr som må legges på prisen. Eksempel er gebyr på 100kr ved en vipps betaling på 5.000kr. Betalingen blir da 5.100kr. Gebyret påløber alle kjøp.

Leveringsmuligheter.

Avhenting i produksjons lokalene utenfor Trondheim, kan levere på døren og ordne med frakt rundt i hele Norge. Reiser en del rundt så der er en go del muligheter. Spør om hvilke muligheter der er til der du holder til. I noen tilfeller samler jeg sammen flere bestillinger for levering i samme område. Det får ned prisene for levering, men kan da bli litt ekstra leveringstid.

Frakt med selskap både på vei og via båt er muligt og avhenger av destinasjonen. Spør om priser. Må ta hver enkelt på forespørsel. Oplys da postnr sammen med forespørselen.

Finnes en løsning på det meste, bare man spør. Har så langt levert til lokasjoner i det meste av Norge. Alt fra helt i sør til langt oppe i nord.